Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Rækkehus til salg i 7330 Brande

Kom med indenfor i dette charmerende halve dobbelthus beliggende centralt i Brande. Her får du/i en velholdt og præsentabel bolig, som snildt kan rumme en børnefamilien. Fra boligen er der kun få minutters gang til byens faciliteter og indkøbsmuligheder, samt 300 m til Brande banegård. Hvis det ønskes at tage bilen, ligger den Midtjyske motorvej lige udenfor byen, hvor du kan nå Herning på 20 min og Vejle på 30 min.

Boligen er opført i 1947 og rummer 153 m². Reelt består boligen af tre etager, hvor der er bibeholdt mange smukke originale materialevalg. Boligen fremstår overalt indflytningsklart og er løbende moderniseret med b.la. nyere vinduer i dele af huset.

Hoveddøren befinder sig omme bag boligen, hvor man herfra træder ind i en pæn entré med indbyggede skabe og trappen op til førstesalen. Herfra finder man stueetagens værelse/kontor, og til venstre for hoveddøren bevæger man sig ind i boligens køkken. Køkkenet fremstår charmerende - og udgør i sammenhæng med spisestuen et køkken-alrum, hvor der er god plads til gæster. I spisestuen er der tilhørende en brændeovn, samt direkte udgang til boligen store vinkel træterrasse, vendt mod syd/øst.
Fra spisestuen er der endvidere en smuk fransk dør som fører ind i boligens hyggelige stue. I både spisestuen og stuen pryder herskabelige stuklister og stuk rosetter loftet, og giver rummene en hel unik charme.

1. sal er indrettet med en fordelergang, et stort soveværelse med loftspots og st...