Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Kastrup

Modelfoto

VILLA - Udlev drømmen om at bygge nyt fra bunden

Udlev drømmen om at bygge nyt fra bunden, med en fantastisk beliggenhed for børnefamilien

På Studsbøl Allé 8 får I, der går med ønsker om at bygge jeres drømmehjem fra bunden,nu en fantastisk mulighed.

Her kan I komme til at bo midt mellem alt det den aktive børnefamilie har behov for i hverdagen, masser af fritidstilbud samt fantastisk natur.

Blot 400 meter fra hoveddøren byder Naturcenter Amager på spændende oplevelser og hele, storslåede Kalvebod Fælled strækker sig til havet og til Kongelunden med søer, skovområder, åbne vidder og shelter- og bålpladser.

Inden for gåafstand finder I desuden børnehave og masser af indkøbsmuligheder og skole samt et stort udbud af idræts- og fritidstilbud er blot en cykeltur væk.

Her er tale om en 636 m2 stor grund med villa til nedrivning - og udfra gældende lokalplan nr 43 kan grunden bebygges med 25 % svarende til 159 m2 i et plan plus 50 m2 andre bygninger, eksempelvis garage, carport, skure eller værksted.

Bemærk at hverken [xxxxx] eller sælger naturligvis ikke kan indestå for at der kan gives byggetilladelse til et ønsket byggeri, men at der henvises til byggesagsafdelingen i Taarnby Kommune.

Grunden ligger perfekt vinklet for en skøn, sydvestvendt have med mulighed for optimalt udbytte af solen gennem hele dagen og til den forsvinder ned bag naboens tag.

Med kort afstand til Vestamager Metrostation, hurtig tilkørsel til motorvejen og god...