Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Når I ankommer til Vejlevej 66, bliver I budt velkommen af en nydelig villa, som er perfekt indrettet til det modne par eller den enlige, som har brug for lidt ekstra albuerum. Huset har en hvid facade med sorte vinduer og døre, og der er også en indkørsel med plads til at parkere bilen. Boligen er oprindeligt opført i 1947 og rummer 91 kvm bolig der fremstår flot med moderne indretning.

Køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og skaber ét stort opholdsmiljø, hvor I kan samles om spisebordet eller i sofaen og stadig være i samme rum. Køkkenet består af hvide skabselementer med grebsfrie fronter, og der er ligeledes integrerede hårde hvidevarer, som flugter med den ene væg og udnytter pladsen optimalt.

Villaens to værelser er placeret ved siden af hinanden og har begge fine størrelser, så I kan indrette jer med seng op klædeskab i begge, eller eksempelvis lade det ene værelse være et aflukket hjemmekontor, alt efter hvilke behov I har.

Badeværelset ligger overfor og er indrettet med lyse nuancer, som komplementerer resten af boligen. Her er der både separat bruseniche og plads til en vaskesøjle.

Kælderen består af et stort disponibelt rum, der kan danne rammer om mange forskellige formål.

Udenfor venter jer en dejlig og velholdt have med græsplæne og enkel beplantning samt en terrasse, hvor I kan samles om havebordet, mens I nyder de grønne omgivelser.

Bosætter I jer her, får I et dejligt ...